Projecten

Al sinds de oprichting in 2001 is DirectSale een trendsetter door bijvoorbeeld als eerste online groothandel actief te zijn in het verkopen kopen van plasma schermen, en later LCD. En tegenwoordig natuurlijk LED, OLED en Q-LED. Zo is leveren wij al sinds 2001 de schermen voor de landelijke fitness ketens Sportcity en Fit For Free. Daarnaast zijn wij ook vaste leverancier voor verschillende project ontwikkelaars en werken wij regelmatig samen met architecten.

Al sinds 2006 zijn wij actief in streaming audio en hebben wij samen met Sonos Oegstgeest vele mooie projecten gedaan. In 2016 zijn wij een unieke samenwerking aangegaan van EP Swaak in Leiden, al meer dan 60 jaar een begrip in Leiden en omgeving met een schitterende winkel aan de Pelicaanstraat.

Voor DirectSale en EP Swaak is geen klus te groot. Zowel in binnen- als buitenland staat er een team van vakmensen tot uw dienst, van advies en een heldere uitleg tot installatie. Zo kunnen u en uw dierbaren echt genieten van uw aankoop.

Wilt u persoonlijk advies over onze producten of de mogelijkheden van installatie? Neem dan contact met ons op.


Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer KBC-00CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap