Gratis verzending vanaf € 50,00 | Gratis retourneren | Kopersbescherming tot € 2.500| Gespreid betalen zonder rente

Medisana Meditouch 2

Medisana Meditouch 2

€ 28,95

Nu besteld, vrijdag bezorgd.

Nog meer dan 25 stuks op voorraad

Zonder omweg de beste deal

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Kopersbescherming tot € 2.500
  • Vanuit Nederland verzonden
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 2300+ echte beoordelingen

Meer informatie

Het regelmatig meten van uw bloedglucosewaarden kan van grote waarde zijn bij de behandeling en controle van uw diabetes. De MediTouch 2 glucosemeter is zo vervaardigd, dat u deze gemakkelijk, regelmatig en overal kunt gebruiken. Er is slechts 0,6 µl bloed benodigd en het resultaat zie je al na ca. 5 seconden op het makkelijk afleesbare scherm!  De MediTouch 2 beschikt over verbeterde meetnauwkeurigheid dankzij nieuwe teststriptechnologie (GDH-FAD)- ISO (DIS) 15197.

De MediTouch 2 heeft het formaat van een creditcard en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door middel van de volume-detectie wordt een foutieve meting bij gebruik van te weinig bloed voorkomen.

De prikhulp kan daarnaast worden ingesteld zodat er rekening wordt gehouden met de gevoeligheid van uw huid. Een USB-verbinding met uw pc is mogelijk. Hierdoor kunt u de gegevens van uw MediTouch 2 uploaden naar, en inzien in, het gratis VitaDock Online-portal. U kunt deze gegevens zelfs uploaden naar de VitaDock App (beschikbaar voor Apple en Android).

Zo heeft u uw bloedglucose-gegevens altijd bij de hand en stuurt u deze desgewenst per e-mail naar uw behandelend arts via de App!

Het bloedglucose zelftest systeem MediTouch 2 van Medisana bestaat uit vijf componenten: de bloedglucosemeter, de prikhulp, 10 lancetten, 10 teststrips en de controlevloeistof. Deze componenten zijn speciaal op elkaar afgestemd en zijn getest op kwaliteit, zodat nauwkeurige testresultaten gegarandeerd zijn.

De MediTouch beschikt over een geheugencapaciteit van 360 meetwaarden met datum en tijd, die automatisch worden opgeslagen. Ook berekent de MediTouch 2 eenvoudig de gemiddelde waarden van de afgelopen 7, 14, 30, 60 en 90 dagen.

Medisana Meditouch 2. Breedte: 50 mm, Diepte: 10 mm, Hoogte: 98 mm

Specificaties

Kleur van het productWit
Breedte50 mm
Diepte10 mm
Hoogte98 mm
BeeldschermLED
Ondersteund aantal accu's/batterijen2
OpbergetuiJa
Verbinding met pcJa
Metingstijd5 s
Memory-functieJa
Aantal geheugen-records480
Glucose meeteenheidmmol/L
Test stripsJa

Over Medisana

Medisana

MEDISANA AG is een beursgenoteerd, middelgroot bedrijf met dochterondernemingen in Europa. Als productent van consumer electronics gezondheidsproducten (Home Health Care ) is een veelvoud van onze merken in 35 landen beschikbaar, waarbij de Europese markt als belangrijkste geldt. Medisana is pionier in de mobiele gezondheid met de in 2011 geïntroduceerde VitaDock gezondheidsmodules, gebaseerd op smart-phones.

Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer Bitcoin betalenPer KBC-00CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap