Werken bij DirectSale

Over DirectSale

DirectSale werkt al meer dan 15 jaar aan het online bedienen van haar klanten. Na een volledige re-launch in 2016 bieden wij inmiddels bijna 100.000 verschillende producten aan. Dit doen wij via onze eigen website, als partner via diverse plaza platformen zoals Bol.com en via loyalty platformen die wij verzorgen voor oa. Fit For Free en SportCity.

Ons kantoor bevindt zich in Leiderdorp waar wij met een team van collega's dagelijks werken aan de beste dienstverlening voor onze klanten en partners.

Op welke manier kun jij ons team komen versterken?

DirectSale groeit hard, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die in een gedreven setting samen met ons onze klanten zonder omweg de beste deal willen brengen.

Ben jij benieuwd naar hoe het is om bij één van de leukste bedrijven van Nederland en te werken? Dan ben je bij ons op de juiste plek.


Vacatures

Webdesigner (32 - 40 uur per week)

DirectSale is een e-commerce platform met meer dan 200.000 producten in zo’n 300 categorieën. Wij verzorgen naast onze eigen website, www.directsale.nl, ook verschillende loyalty platformen voor landelijke partijen als Fit For Free en SportCity. Daarnaast bieden wij onze producten (internationaal) aan via verschillende plaza-partners als Bol.com, Real.de en Fnac.fr.

Het huidige team bestaat uit een combinatie van ‘oude rotten met een hoop ervaring’ en ‘enthousiaste jonge honden’. Wij werken dagelijks hard om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Je past het beste in ons team als je flexibel bent, humor hebt, wilt werken in een informele organisatie en een grote invloed op het eindresultaat wilt hebben.

Wat ga je doen?

Als (lead) designer ga je aan de slag in een klein maar zeer kundig team van ontwikkelaars, waarmee je intensief samenwerkt om de verschillende platformen te verbeteren. Dit ga je doen aan de hand van A/B-testen, het integreren van nieuwe functionaliteiten en het bewaken van onze brand-identity. Ook ben je nauw betrokken bij diverse marketingactiviteiten en ontwikkel je designs voor nieuw te ontwikkelen verkoopkanalen. Kortom: een heel uitdagende en afwisselende functie binnen een jong team!

Wat moet je kunnen?

Natuurlijk beschik je over een uitgebreid portfolio waarmee je indruk op ons kunt maken. Je hebt een grote kennis van de grafische tools van jouw keuze, je bepaald bij ons namelijk zelf met welke pakketten je wilt werken. Daarnaast zou het mooi zijn als je beschikt over één (of meer) van de volgende vaardigheden:

  • HTML & CSS
  • A/B testing
  • Google Analytics
  • E-mail marketing
  • Social Media marketing

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk kun je bij ons een marktconform salaris verwachten, inclusief de secundaire arbeidsvoorwaarden die daarbij horen. Maar veel belangrijker is dat je bij ons iedere een belangrijk stempel kunt drukken op het eindresultaat. Je gaan werken aan verschillende uitdagende projecten: van het ontwikkelen van nieuwe loyalty-platformen tot het vormgeven van gezamenlijke marketingacties met partijen als Tele2, Elsevier en JBL. En dat doe je samen met een groep gezellige collega’s. Bovendien is er voldoende ruimte om daarbij te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar deze functie en naar DirectSale? Neem dan contact met ons op.
Een korte introductie samen met jouw portfolio zijn voldoende. We horen graag van je!


Heb je vragen over één van bovenstaande functies? Neem dan contact met ons op via telefoon (085-3037649) of email ([email protected]l).

Direct solliciteren


Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer KBC-00CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap