cms

Over DirectSale

De internet groothandel voor iedereen

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Sinds 2016 is onze webshop toegankelijk voor iedereen. Onze filosofie: wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland.

Juiste product voor de juiste prijs

Ons doel is om onze klanten in contact te brengen met het juiste product voor de juiste prijs. Daarom kunt u kiezen uit artikelen van 900 verschillende merken, onderverdeeld in 800 categorieën. En dat altijd met een hoge kwaliteit van levering, service en garantie. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag.

Persoonlijk advies

Bij DirectSale is iedereen welkom: zowel zakelijke als particuliere klanten, of het nu gaat om een kleine aanschaf of grote investering. Dagelijks werken wij met een team van professionals hard om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Zowel tijdens het uitzoeken van uw producten en het bestelproces, als in de periode daarna. Wij geven niet voor niets standaard 3 jaar garantie op al uw aankopen. Alle prijzen zijn stuksprijzen inclusief BTW en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Veilig shoppen

Shoppen bij DirectSale is niet alleen leuk, maar ook veilig. U bevindt zich op onze website binnen een beveiligd domein en uw betaling wordt verwerkt door een specialistische ‘payment provider’. Bovendien zijn wij Trusted Shops gecertificeerd. Hiermee tonen wij niet alleen aan te voldoen aan alle wettelijke regels, maar krijgt u als klant van DirectSale kopersbescherming bij iedere aankoop. Dit houdt in dat uw aankopen tot €2500 dertig dagen gratis verzekerd zijn.

Uniek spaarsysteem

Naast scherpe prijzen, gratis bezorging vanaf €50 en een uitstekende service bieden wij onze klanten DirectCoins. Met dit unieke spaarprogramma verdient u bij iedere bestelling DirectCoins die u kunt omzetten in shop-tegoed. Zo spaart u bij elke aankoop voor extra korting of zelfs gratis producten.

Kortom bij DirectSale krijgt u rechtstreeks de beste deal!

Loyalty platformen

Natuurlijk hebben wij ons eigen spaarprogramma waarbij u bij iedere aankoop DirectCoins ontvangt die u kunt verzilveren voor extra korting. Daarnaast verzorgen wij ook de spaarprogramma’s voor de landelijke fitnessketens Fit For Free en SportCity.

Als lid spaart u bij ieder bezoek punten in de vorm van Coins. Deze Fit -of Sportcoins gebruikt u om met hoge kortingen populaire producten als parfum, elektronica, bagage of sportkleding aan te schaffen. Daar heeft u wel de zweetdruppels voor over!

Benefitstore.nl
Sportcitystore.nl

Meer DirectSale


DirectSale Klantenservice


Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer Bitcoin betalenPer KBC-CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap