Gratis verzending vanaf € 50,00 | Gratis retourneren | Kopersbescherming tot € 2.500| Gespreid betalen zonder rente

Nintendo Switch Grijs Verbeterde accuduur (nieuw model)

Nintendo Switch Grijs Verbeterde accuduur (nieuw model)

€ 339,-

Of in 3 termijnen zonder rente!

Nu besteld, morgen gratis bezorgd.

Nog meer dan 25 stuks op voorraad

Zonder omweg de beste deal

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Kopersbescherming tot € 2.500
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 2900+ echte beoordelingen

Meer informatie

Deze Nintendo Switch is nagenoeg vergelijkbaar met de eerste versie, Nintendo heeft er alleen een betere accu in gezet voor een langere batterijduur (Ongeveer 4,5 - 9 uur) en een ander scherm die helderder en warmer qua kleurtint is.

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt. Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan je leven. Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

Vorm, beweging en afstand herkennen

De infrarood-bewegingscamera in de rechter-Joy-Con kan de vorm, beweging en afstand van voorwerpen herkennen. De camera kan bijvoorbeeld het verschil zien tussen de handgebaren steen, papier en schaar. Hierdoor kun je unieke gameplay ervaren die je nog nooit eerder hebt gezien! 

Speelstijlen

TV-stijl: Neem plaats voor de tv en speel games met een groep. Sluit je systeem aan op je tv, zodat zowel kinderen als volwassenen games kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden.

Tafelstijl: Eén scherm voor twee spelers. Als je geen tv bij de hand hebt, klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit en geef een Joy-Con aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm.

Handheldstijl: Altijd en overal spelen op een groot scherm. Ervaar de gameplay als thuis op de tv, waar je ook bent. Speel meeslepende games waarvan je dacht dat je ze nooit buiten de deur kon spelen.

Online multiplayer

Als je jezelf aanmeldt voor de online dienst van de Nintendo Switch, kun je spelen met vrienden en andere spelers van over de hele wereld. Spelers die zich hiervoor hebben aangemeld, kunnen ook gebruikmaken van een speciale app voor smartphones en tablets om online andere spelers te zoeken, afspraken te maken om te spelen en voicechat te gebruiken tijdens het spelen. Spelers kunnen maximaal acht systemen met elkaar koppelen om met zijn achten samen of juist tegen elkaar te spelen in games voor meerdere spelers.

Samen spelen met de Joy-Con

Aan de Nintendo Switch zitten twee controllers die je samen of apart kunt gebruiken: de Joy-Con-controllers. Als je de twee Joy-Con-controllers vastmaakt aan de Joy-Con-houder, dan kun je ze gebruiken zoals een traditionele controller. Iedere Joy-Con vormt ook een opzichzelfstaande controller.

Als je een van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, dan kun je samen overal multiplayergames spelen Je kunt games spelen door een Joy-Con verticaal of horizontaal vast te houden, maar het is ook mogelijk om in iedere hand een Joy-Con te houden. Maak de Joy-Con-polsbandjes die je in de verpakking vindt, vast aan de controller

Over Nintendo

Nintendo

Nintendo Co., Ltd., te Kyoto, Japan, is de wereldwijde pionier op het gebied van interactief entertainment. Nintendo produceert en distribueert de hardware en software voor diverse spelsystemen, waaronder de Wii U, de Wii en handheld-systemen in de Nintendo 3DS- familie en de Nintendo DS-familie. Sinds het uitbrengen van het Nintendo Entertainment System in 1983 heeft Nintendo wereldwijd bijna 4,4 miljard videogames en meer dan 696 miljoen stuks hardware verkocht, inclusief de huidige generatie Wii U, Wii en systemen in de Nintendo 3DS-familie, waaronder de New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, maar ook de systemen Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo DSi XL, Game Boy, Game Boy Advance, Super NES, Nintendo 64 en Nintendo GameCube. Daarnaast creeerde Nintendo wereldberoemde iconen als Mario, Donkey Kong, Metroid, Zelda en Pokemon.

Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer KBC-00CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap