Gratis verzending vanaf € 50,00 | Gratis retourneren | Kopersbescherming tot € 2.500| Gespreid betalen zonder rente

Garmin Fenix 5X Sapphire Zwart/Grijs

Garmin Fenix 5X Sapphire Zwart/Grijs

€ 549,-

Of in 3 termijnen zonder rente!

Nu besteld, dinsdag gratis bezorgd.

Nog 20 stuks op voorraad

Zonder omweg de beste deal

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Kopersbescherming tot € 2.500
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Gratis retourneren
  • Meer dan 2300+ echte beoordelingen

Meer informatie

Haal meer uit uw workout

Het ultieme GPS-multisporthorloge/smartwatch met voorgeladen TOPO-kleurenkaarten van Europa, mobiele navigatiefuncties en Elevate polshartslagtechnologie
Ontwerp met stalen grip en roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne, smeedijzeren achterkant en saffierkristal voor optimaal gebruik in veeleisende omstandigheden
Voorgeladen activiteitenprofielen voor al uw sporten en avonturen
Met de prestatiewidget heeft u belangrijke statistieken over de effecten en de voortgang van uw workouts direct bij de hand
Connected functies omvatten smartphone meldingen, Wi-Fi-ondersteuning voor automatische uploads naar de Garmin Connect online sportcommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit onze Connect IQ store
Outdoor-sensoren, inclusief GPS en GLONASS satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas met gyroscoop
fēnix 5X is het ultieme GPS-multisporthorloge voor atleten en avonturiers. Het is het eerste horloge in de fēnix serie met voorgeïnstalleerde Europese recreatiekaarten in kleur waarmee u niet alleen snel kunt navigeren en locaties kunt vinden, maar ook elke dag beter presteert, zonder bang te zijn dat u verdwaalt. Het horloge biedt trainingsfuncties, zoals Elevate polshartslagtechnologie, ingebouwde activiteitenprofielen, geavanceerde prestatiemetingen en trainingsgegevens om u te helpen efficiënter te trainen. Smartphone meldingen helpen u om onderweg contact te houden. Bovendien kunt u kiezen uit diverse QuickFit polsbanden. Zo past er altijd een polsband bij uw levensstijl of activiteit. De polsbanden zijn eenvoudig en zonder gereedschap te verwisselen.

Opvallend ontwerp, krachtige prestaties

De fēnix 5X is het ultieme sporthorloge, heeft een diameter van 51mm en is voorzien van de meest geavanceerde set trainings- en navigatiefuncties. De fēnix 5X heeft een robuust design, is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en een smeedijzeren achterkant voor optimale prestaties onder veeleisende omstandigheden (waterbestendig tot 100 meter). De fēnix 5X beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw sportieve aspiraties.

Kaart in kleur, van start tot finish

Of u nu u weg in de stad of outdoor wilt vinden, dankzij de uitgebreide kaart- en navigatiefuncties van uw fēnix 5X smartwatch weet u altijd waar u bent en blijft u op koers.
Voorgeladen recreatiekaarten van Europa in kleur voorzien u in een oogwenk van nauwkeurige navigatie- en locatiegegevens, direct op uw pols
De Round-trip Routing biedt hardlopers en fietsers de mogelijkheid om de afstand op te geven die ze willen afleggen, waarna het horloge mogelijke routes adviseert.
Duidelijk leesbare aanwijzingen worden op het scherm geprojecteerd in de vorm van banners, die u attenderen op naderende afslagen
In de kaartmodus 'Around Me' worden locaties in de buurt weergegeven op een eenvoudige grafische interface om u te waarschuwen voor mogelijke gevaren en u te helpen bij het navigeren op onbekend terrein
Belangrijke gegevens worden op de kaart geprojecteerd, zodat u tijdens een activiteit niet tussen datavelden hoeft te schakelen
Met GroupTrack weet u altijd waar uw vrienden zich bevinden wanneer u met een groep onderweg bent. Via LiveTrack kunnen uw vrienden uw avonturen real-time volgen

Uitstekend leesbaar tijdens het hardlopen

Het 'altijd-aan' Garmin Chroma Display kleurenbeeldscherm met hoge resolutie garandeert optimale leesbaarheid, op elke moment en onder alle omstandigheden. De fēnix 5X is voorzien van een 1,2-inch scherm met transflectieve technologie, waarbij licht tegelijk wordt uitgezonden en gereflecteerd, zodat de wijzerplaat bij fel zonlicht zelfs nog beter leesbaar is. De hoogwaardige krasbestendige lens van saffierglas zorgt ervoor dat deze sportieve smartwatch verzekerd is van een extra lange levensduur.

Hartslagmeting op de pols

Om de ambitieuze atleet optimale keuzevrijheid te bieden zijn alle fēnix 5 modellen voorzien van Elevate polshartslagtechnologie, die het mogelijk maakt om uw hartslag te meten zonder een borstband te dragen. Met de nieuwe, volledig geïntegreerde Elevate sensor op uw pols beschikt u over een 24/7 hartslagmeter, die op elk gewenst moment de intensiteit van uw training meet, uw dagelijkse activiteiten bijhoudt en u voorziet van nauwkeurige informatie over het aantal calorieën dat u op een dag verbrandt.

Verwisselbare horlogebanden voor de stijl van uw keuze

Met onze selectie van QuickFit polsbanden van hoogwaardig leer, metaal of siliconen maken we het u gemakkelijk om bij elke sport of activiteit een bijpassende stijl te kiezen. Voor deze stijlwisselingen heeft u geen gereedschap nodig. U hoeft de polsband alleen te verwisselen en de nieuwe polsband vast te klikken.

Alles wat u moet weten over uw training

U besteedt uren training om uw doelen van voortdurende prestatieverbetering te bereiken. Met de nieuwe Performance Widget van de fēnix 5X serie heeft u alle benodigde informatie direct bij de hand en kunt u uw fitnessniveau gemakkelijk controleren en efficiënter trainen.
Trainingsstatus: Geeft aan hoe effectief u traint, of uw workouts productief en effectief zijn.
VO2 max-schatting: Berekent prestatiegegevens bij hardlopen of fietsen om het maximale zuurstofvolume te schatten dat u per minuut kunt verbruiken en geeft u een indicatie van uw fitheid.
Trainingsbelasting: Geeft aan hoe hard u gedurende een bepaalde periode traint, ongeacht de activiteit.
Hersteladvies: Met hersteltimer die de aanbevolen hersteltijd aangeeft, gerekend vanaf uw laatste workout.
fenix hr
Meer geavanceerde indicatoren, zoals uw Functional Threshold Power (FTP) en lactaatdrempel, helpen u meer inzicht te krijgen in uw werkelijke prestatieniveau tijdens het fietsen of hardlopen. De functie racevoorspelling voorspelt uw ideale finishtijd voor afstanden van 5000 meter, 10.000 meter, halve marathon en marathon op basis van uw huidige VO2 max. Training Effect 2.0 geeft voor elke trainingssessie uw aerobe en anaerobe trainingseffectscores, zodat u kunt zien of u echt baat heeft bij uw intervaltraining op hoge intensiteit.

Hardlooptraining op hoger niveau

U kunt uw hardloopgegevens nu uitbreiden. Garmin trainingsfuncties bieden uitgebreide fysiologische meetgegevens en geavanceerde hardloopdynamica aan de hand waarvan u uw conditie en algehele prestatieniveau kunt verbeteren. Deze meetgegevens bevatten ook uw prestatieconditie, waarbij uw werkelijke conditie wordt vergeleken met uw gemiddelde fitnessniveau, cadans en staplengte. Maak van elke hardloopsessie een persoonlijke uitdaging, neem het op tegen anderen met Strava Live Segments, ontvang meldingen bij de start en finish van segmenten, bekijk klassementen en vergelijk uw huidige resultaten met uw persoonlijke record.
Na koppeling met een compatibele borstband, zoals de HRM-Run, heeft u toegang tot extra fēnix 5X meetgegevens. Eén van de meetgegevens is de stress-score die uw werkelijke stressniveau aangeeft op basis van uw hartslagwisselingen, verticale oscillatie en ratio of grondcontacttijd en -balans om u te helpen efficiënter te lopen.

Trailrunning

fēnix 5X is voorzien van voorgeïnstalleerde functies die bij trailrunning het verschil maken. De functie Auto Run/Climb (automatisch schakelen tussen klimmen en hardlopen) zorgt ervoor dat u steeds over de juiste gegevens beschikt, in elke omgeving. Tempo en afstand worden gemeten tijdens het hardlopen op een vlak parcours. Wanneer u begint met klimmen wordt automatisch overgeschakeld op cumulatieve stijging en verticale snelheid. Gebruik de gedetailleerde TOPO-kaarten voor meer informatie over uw omgeving in de bergen. Voor de ultra-langeafstandsloper beschikt de fēnix 5X over een speciale volgmodus voor extra lange afstanden en over de nieuwe UltraTrac modus met gyroscoop en volgfunctie tot 100 uur.

Een echt multisporttalent

De fēnix 5X is voor elke multisport-atleet de perfecte partner. Gebruik de speciale activiteitenprofielen voor swim-runs en triatlons of maak een multisportprofiel dat aansluit op uw dagelijkse trainingsprogramma en hardlooptraining. Met één druk op de knop schakelt u van de ene naar de andere activiteit, zodat al uw trainingsinspanningen worden meegenomen.

Het perfecte horloge voor alle sporten

Behalve hardloopfuncties bieden de fēnix 5X smartwatches ook speciale functiesets voor fietsen, zwemtrainingen, skiën, golfen en roeisporten, zoals suppen en roeien. Tijdens het fietsen ondersteunt de fēnix 5X snelheids- en afstandsmeting en alle fietsdynamica na koppeling met een vermogensmeter. Tijdens het zwemmen houdt het toestel de afstand, het aantal slagen en meer bij. Kies één van de fēnix 5 Performer-bundels met de HRM TRI borstband en profiteer ook van nauwkeurige hartslaggegevens tijdens uw zwemtrainingen. In ski-snowboardmodus heeft u gegevens als snelheid, afstand en hoogteverschillen binnen handbereik en wordt het aantal afdalingen automatisch bijgehouden. De functieset voor roeisporten omvat het aantal slagen, de slagsnelheid en zelfs de afstand per slag. In golfmodus worden van elke golfbaan die u van Garmin Connect hebt gedownload de afstanden tot het begin, einde en midden van de green weergegeven en beschikt u ook over aanvullende functies, zoals statistieken bijhouden (aantal fairway hits, etc.), Green View, AutoShot detectie en automatisch meten.

Navigeren in de natuur

GPS-/GLONASS-positiebepaling, geavanceerde sensoren, gecombineerd met bekende Garmin navigatiefuncties als TracBack, zorgen dat u met elke fēnix 5 veilig uw weg kunt vinden, ook buiten de gebaande paden. Via GPS worden de sensoren van het toestel automatisch gekalibreerd, zodat u steeds beschikt over de meest nauwkeurige informatie. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de thermometer en barometer weersveranderingen kunnen voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het elektronisch 3-assig kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.

Blijf in contact op allerlei manieren

Na koppeling met een compatibel toestel kunnen alle fēnix 5 modellen smartphone meldingen ontvangen. Op uw smartwatch kunt u rechtstreeks e-mails, tekstberichten en andere meldingen ontvangen. Een andere nieuwe fēnix 5 functie is GroupTrack (na koppeling met Garmin Connect). Zo weet u altijd waar uw connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar u bent, wanneer u elkaar tijdens een activiteit bent kwijtgeraakt. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar Garmin Connect via Wi-Fi , LiveTrack en informatie delen op social media via onze gratis Garmin Connect Mobile apps.

Aangepaste apps en wijzerplaten

U kunt uw fēnix 5X smartwatch naar wens aanpassen met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die u in een oogwenk voorzien van informatie. Garmin werkt, samen met partnerbedrijven en ontwikkelaars, continu aan verdere verbetering van uw fēnix multisporthorloge. Bedrijven als Uber, Strava, AccuWeather en vele anderen bieden apps en verbeteringen waarmee u uw fēnix 5X op allerlei manieren kunt afstemmen op uw levensstijl.

Personaliseer de wijzerplaat van uw horloge

U kunt ook de gratis Garmin Face It wijzerplaat app downloaden om uw fēnix 5X te personaliseren met een foto afkomstig van uw smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de wijzerplaat van uw horloge. Met Garmin kunt u uw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht tijdens uw laatste wandeltocht of een foto van uw geliefden.

Garmin Fenix 5X Sapphire. Kleur van het product: Zwart, Grijs, Materiaal behuizing: Polymeer, Roestvrijstaal, Veiligheidsfunties: Waterbestendig. Hartslag dataoverdracht: Ant, Aanbevolen activiteit: Klimmen, Fietsen, Golf, Wandelen, Rowing, Skiën, Zwemmen, Klokmodus: 12/24 uur. Resolutie: 240 x 240 Pixels, Beeldscherm type: LCD, Beeldschermdiagonaal: 3,05 cm (1.2"). Geheugencapaciteit: 10000 entries, Intern geheugen: 12000 MB. Type accu/batterij: Lithium-Ion, Levensduur batterij: 35 uur, Batterijduur (GPS-modus): 20 uur

Specificaties

Kleur van het productZwart, Grijs
Breedte51 mm
Diepte17,5 mm
Hoogte51 mm
Gewicht98 g
Intern geheugen12000 MB
Materiaal behuizingPolymeer, Roestvrijstaal
BluetoothJa
VeiligheidsfuntiesWaterbestendig
Type accu/batterijLithium-ion
WaterdichtJa
Electronisch kompasJa
BarometerJa
Beeldschermdiagonaal3,05 cm (1.2")
Wi-FiJa
Resolutie240 x 240 Pixels
GPSJa
AgendaJa
Klokmodus12/24 uur
Beeldscherm typeLCD
Levensduur batterij35 uur
Compatibele besturingssystemenAndroid, Windows, Apple
VersnellingsmeterJa
GLONASSJa
TrilalarmJa
Hartslag monitorJa
Calorieën verbrandJa
Geheugencapaciteit10000 entries
Barometrische hoogtemeterJa
Interval trainingJa
Tijd/afstand waarschuwingJa
Hartslag gebaseerde calorieberekeningJa
Aantal Waypoints1000
Aantal routes100
Jaag/Vis kalenderJa
Zon & maan informatieJa
Ingebouwde afstandsmeterJa
Waterdichtheid10 ATM
Geïntegreerde timerJa
WekkerJa
ActiviteitsmonitoringJa
SlaapkwaliteitJa
MuziekbedieningJa
Vind mijn telefoon-functieJa
Automatische pauzeJa
KleurenschermJa
Batterijduur (GPS-modus)20 uur
Band materiaalSilicone
Hartslag dataoverdrachtANT
StopwatchJa
Loopsnelheid afstandsensorJa
LensmateriaalSaffier
Afgelegde afstandJa
Persoonlijke doelenJa
Hersteltijd suggestieJa
HoogtemeterJa
Effectmeting trainingJa
Virtuele race-functieJa
Multisport-modusJa
Verschillende fietsprofielenJa
RacevoorspellerJa
WeeralarmJa
Fysiologische metingenJa
HardloopdynamicaJa
Display diameter3,05 cm
Batterijduur (UltraTrac-modus)35 uur
Volgen van trainingenJa
Snelheidsmeter dataoverdrachtAnt
ThermometerJa
Slimme notificatiesJa
Real-time begeleidingJa
Schouderbandlengte2,6 cm

Over Garmin

Garmin

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in autos, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Per iDeal betalenPer Paypal betalenPer MasterCard betalenPer Visa Card betalenPer American Express betalenPer Belvius betalenPer Bancomat betalenPer KBC-00CBC betalen


Algemene voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Sitemap